Prezentare competitie Cupa Confederatiilor 2017

Rate this post

Cupa Confederațiilor are loc în fiecare an înainte de Cupa Mondială în aceeași țară în care are loc runda finală, în special pentru a vedea ce trebuie îmbunătățit. 

Cupa Confederațiilor a ajuns la a zecea ediție, care a avut loc între 17 Mai și 31 mai. 2 iunie. Întâlnirea a avut loc pe 11 iulie în Rusia . Pe lângă țara gazdă, campioana mondială Germania va participa la competiție împreună cu câștigătorii celor șase campionate confederative (UEFA, CONMEBOL, AFC, CAF, CONCACAF și OFC). Vorbim aici despre Portugalia, Chile, Australia, Camerun, Mexic și Noua Zeelandă, cu specificația că aceasta este prima ediție a Cupei Confederațiilor, în cazul în care Australia, Asia și Oceania până în prezent, reprezintă.

Prezentare competitie Cupa Confederatiilor 2017

Dintre aceștia, 3 cetățeni își fac debutul în această competiție. Este vorba despre Portugalia, Chile și, desigur, Rusia. Mare lipsă este Brazilia și a câștigat Cupa Confederației de trei ori. În 2015 a fost eliminată în cabinele Copa America prin penalități.

Stadioane

Patru sunt stadioanele unde au loc Jocurile Cupei Confederate: Stadionul Krestovsky (Arena Kazakh), Arena Kazan, Arena Otkrytiye (Moscova) și Stadionul Olimpic Fisht (Soci).

 • Stadionul Krestovsky (68,134 Aruncări)
  De asemenea, se numește Zenit Arena și găzduiește de luna trecută jocuri de la Zenit St. Petersburg. Stadionul trebuia să fie terminat în 2009, dar unele lucruri neașteptate au întârziat construcția. A fost finalizată în luna aprilie a acestui an, dar toamna trecută au fost detectate multe nereguli pe stadion. Vom vedea dacă au fost adaptate până acum. Cupa Confederațiilor va găzdui patru meciuri pe Stadionul Krestovsky, inclusiv finala.
 • Kazan Arena (45,379 Locuri))
  Rubin Kazan își joacă meciurile de acasă în arena Kazan, care a fost finalizată în 2013. Ar trebui remarcat faptul că acesta este cel mai mare ecran din afara stadionului din Europa . Arena Kazan găzduiește 4 meciuri, inclusiv semifinale.
 • Otkrytiye Arena (45.360 De Locuri)
  Stadionul urma să fie finalizat în 2009-2010, dar procesul de construcție a fost amânat din mai multe motive. În 2010, proiectul a fost respins de o echipă de arhitecți, astfel încât stadionul nu a fost deschis oficial până în 2014. Pe acest Spartak-Moscova Moscova a negat meciurile de pe teren. În arena Otkrytiye există 4 jocuri, inclusiv 3. Locul.
 • Stadionul Olimpic Fisht (47.659 Locuri))
  După cum se poate vedea din nume, acest stadion a fost folosit pentru Jocurile Olimpice și Paralimpice 2014, aici au avut loc în special festivitățile de deschidere și închidere. Stadionul a fost deschis în 2013, echipa națională a Rusiei a avut unele meciuri și a fost, de asemenea, utilizat ca un centru de antrenament. În ianuarie 2015, stadionul a început lucrările de renovare, care a durat până în noiembrie 2016. Stadionul Olimpic Fisht va găzdui patru meciuri la Cupa Confederațiilor, inclusiv semifinale.

Stadioane

Avem un roman la Cupa Confederațiilor.

Cupa Confederațiilor a fost prima competiție internațională care a introdus tehnologia video în 2013. Conceptul este, de asemenea, menținut pentru 2017, printre cele trei asistenți video europeni Ovidiu Hategan . Ceilalți doi video wizard din Europa, hot, Artur Soares Dias, din Portugalia, și Clement Turpin din Franța. Alți asistenți video provin din Uzbekistan, Senegal, SUA, Paraguay și Brazilia. 

Milorad Mazic din Serbia, Gianluca Rocchi din Italia și Damir Skomina din Slovenia au fost trimiși în Europa. În plus, avem reprezentanți ai centrului din Arabia Saudită, Iran, Gambia, SUA, Argentina și Columbia.

Alte Întrebări

Competiția va avea loc în 19 țări, precum și pe întreg continentul sud-American. Din păcate, România nu este inclusă în aceste țări. Observăm, totuși, că turneul va fi văzut în țări precum India, Filipine, Indonezia, Malaezia, Armenia și chiar Vietnam. 

Alte Întrebări

Cupa Confederațiilor este un turneu amical pentru Oficial. Echipele sunt încurajate să joace cu potențial financiar maxim. Astfel, câștigătorul primește 5 milioane de dolari, finalistul 4,5 milioane de dolari, locul trei 3,5 milioane de dolari, Echipa a patra plasat este selectat cu 3 milioane de dolari, și jucătorii care se vor retrage în faza de grup primi 2 milioane de dolari.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here