Vom avea un program de vacanță de iarnă cu case diferite în Paris offline, o agenție specifică deschisă chiar și de Crăciun și prima zi a anului 2019.

Există puține și sărbătorile de iarnă sunt, deoarece acesta este momentul în care agențiile offline au un program de lucru redus sau sunt chiar închise în prima zi de Crăciun și prima zi din 2019. Mai jos vă vom arăta principalele case de pariuri on-line. Vă rugăm să rețineți că acest program nu este confirmat oficial, dar există o probabilitate foarte mare de a fi aceasta de mai jos.

Programul agentiilor offline pentru Craciun si Revelion 2018

Program Fortuna

În prima zi de Crăciun și în prima zi a Anului Nou, agențiile din Fortuna sunt închise. Ajunul Crăciunului, ziua de Crăciun, ultima zi din 2018 și a doua zi din 2019 au un program scurt .

Detaliile pot fi găsite în acest articol .

Superbet

Agențiile Superbet organizează prima zi de Crăciun și prima zi din 2019, în timp ce a doua zi de Crăciun și a doua zi de Anul Nou au un program ușor mai mic, precum și Ajunul Crăciunului, dar și ultima zi. ziua din 2018 are un program foarte mic.

Detaliile pot fi găsite în acest articol .

Superbet

Programul Stanleybet

Întrucât cele două agenții anterioare și cele de la Stanleybet vor fi închise atât în prima zi de Crăciun, cât și în prima zi a anului 2019. În a doua zi de Crăciun și Anul Nou, dar, de asemenea, în ajunul celor două evenimente, programul este scurt.

Detaliile pot fi găsite în acest articol .

Programul Mozzartbet

Pentru a atrage cât mai mulți clienți, Mozzartbet este singura agenție pariziană deschisă în prima zi de Crăciun și în prima zi a Anului Nou. Desigur, programul este mic, la fel cum a fost în zilele din jurul celor două evenimente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.