Una dintre cele mai cunoscute case de pariuri din România a câștigat de partea sa, de-a lungul timpului, foarte mulți pariori. Datorită bonusurilor și ofertelor constante, Stanleybet a devenit poate cea mai căutată agenție în rândul jucătorilor. În acest articol o să discutăm despre programul agenției și orașele unde puteți găsi agențiile stradale. Program Stanleybet detaliat

Program pariuri sarbatori de Paste agentii Stanleybet

Dacă nu vrei să te deplasezi până la agenție, noi îți sugerăm să îți deschizi un cont Stanleybet și să te bucuri la orice oră de oferta parierii.

Agenția Stanleybet are program chiar și în zilele cu sărbători legale. Acesta fiind, desigur mai scurt ca de obicei.

Programul Stanleybet

  • Luni -> 10:00-24:00
  • Marți -> 10:00-24:00
  • Miercuri -> 10:00-24:00
  • Joi -> 10:00-24:00
  • Vineri -> 10:00-24:00
  • Sâmbătă -> 10:00-24:00
  • Duminică -> 10:00-24:00

Așadar, Stanleybet încearcă să fie aproape de cienții săi și la dispoziția acestora cât mai mult posibil. Există case de pariuri care aleg să îți încheie activitatea la ora 22:00 sau chiar 21:00, însă nu este cazul casei de pariuri Stanleybet.Stanleybet program de functionare Stanleybet pariuri online verificare bilet online

Stanleybet este una dintre puținele agenții de pariuri din România care a avut program în prima zi a Anului Nou!!!

Stanleybet oferta pariuri?

Stanleybet are sediul oficial în București, dar sucursale se găsesc în toată țara!

Agenția deține peste 2000 de agențiie în toată Europa, iar în România s-a lansat la începutul anului 2004. În anul 2011 se numărau deja peste 350 de agenții în toată țara.

Prima agențiea fost deschisă în București, pe Bd. Nicolae Titulescu nr. 14, Stanleybet s-a extins rapid la nivel național ajungând să numere peste 360 case de pariuri.

Cei de la Stanleybet au anunțat de curând că au deschis prima agenție NON-STOP din România. În cazul în care ai câștigat, nu mai este necesar să aștepți până la deschiderea agenție pentru a te bucura de câștigat. Acum îți poți revendica câștigul la orice oră din zi și din noapte! Agenția se află în București pe Drumul Taberei. Suntem siguri că o să mai fie deschise și alte sucursale NON-STOP în viitorul foarte apropiat!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.