Program pariuri sarbatori de Paste agentii Superbet

Rate this post

Cea mai populară carte-drumul României în acest moment este Superbetul, care este arătat de numărul de fani în rețelele sociale, dar și de numărul mare de bilete în aceleași rețele. Ca rezultat, avem un interes timpuriu într-o agenție Superbet offline programul de Paști.

Pariați online fără card bancar > > > > > > >

Program pariuri sarbatori de Paste agentii Superbet

Anul acesta, Paștele cade în ultima duminică a lunii aprilie, mai exact pe 28 aprilie. În această zi, agențiile offline pariuri magazin va fi închis, dar dacă doriți să plasați pariuri sportive în prima zi de vacanță, dacă vă certați partide în ligile de top interesant, în ceea ce privește fotbalul, vă sugerez să creați un cont on-line în magazinul de pariuri. Acest lucru vă permite să pariați în orice moment al zilei și al nopții și, de asemenea, să evitați mulțimile de la agențiile offline. Nu ai un card de cazinou? Nu există nici o problemă, deoarece cu Superbet puteți depune contribuțiile în numerar de la agenții direct în contul dvs. de bookmaker Online. Este suficient pentru a transfera ID-ul, ID-ul de la online-house și suma pe care doriți să o depuneți pentru operator în contul dvs.

Timpul De Lucru Superbet Agențiile De Paști

Vineri, 26. Aprilie: schema normală

Sâmbătă, 27 Aprilie: 10: 00-21: 00

Duminică, 28. Aprilie: închis

Luni, 29 Aprilie: 12: 00-22: 00

Marți, 30 aprilie: programul normal

Pariați online fără card bancar > > > > > > >

Timpul De Lucru Superbet Agențiile De Paști

*****

[ARHIVA] superbet agențiile de program-sărbătorile de iarnă 2018

În cele ce urmează prezentăm programul agențiilor de vacanță Superbet, tot mai mulți oameni sunt interesați de acest agent de pariuri.

În prezent, agențiile Superbet sunt în mare căutare, site-ul se îmbunătățește în mod constant. Prin urmare, lumea cu siguranță vrea să știe din timp în timp ce programul de lucru va avea superbet Crăciun și Anul Nou, dar, de asemenea, în intervalul dintre cele două evenimente. Programul nu este încă confirmat oficial, dar cel mai probabil va fi.

Așa cum era de așteptat, în prima zi de Crăciun, dar și în prima zi a noului an, trebuie să faceți pariuri sportive pe casele de pariuri online, deoarece agențiile de cartier din superbet sunt închise. În plus, pariurile online sunt mai avantajoase decât pariurile offline, Aici puteți beneficia de numeroase facilități pe care nu le puteți găsi la agențiile din cartier. Ne referim în special la bonusul de bun venit, live streaming și aplicația mobilă care vă permite să plasați pariuri oriunde vă aflați.

[ARHIVA] superbet agențiile de program-sărbătorile de iarnă 2018

Agențiile Superbet planul de vacanță 2018: Crăciun și Anul Nou

  • Luni, 24 Decembrie 2018: 10: 00-15: 00
  • Marți, 25 decembrie 2018: închis
  • Miercuri, 26 Decembrie 2018 De La 12: 00-20: 00
  • E prima dată. – 30. Decembrie 2018: programul normal
  • Luni, 31. Decembrie 2018: 10 – 00-15: 00
  • Marți, 1. Ianuarie 2019: închis
  • Miercuri, 2. Ianuarie 2019: 12: 00-22: 00

În timp ce agențiile de drumuri sunt închise, acestea pariază online la unul dintre cei 100% parlamentari din România. Un bonus puternic vă așteaptă!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here