Regulament pariuri sportive Fortuna

Rate this post

După cum știm, Fortuna găzduiește atât online, cât și offline prin intermediul sucursalelor sale. Avem câteva case online care au, de asemenea, sucursale care nu postează reglementări de pariuri pe site-ul lor. Din fericire, acest lucru nu este cazul Fortuna, iar acest aspect, deși poate părea neimportant, are rolul de a da încredere pariorilor mai prudenți care doresc să știe toate detaliile înainte de a se alătura unei case de la paris online. .

Regulament pariuri sportive Fortuna

Mulți dintre pariori cunosc multe anunțuri menționate în regulile tuturor case de pariuri, nu doar cele din Fortuna. Unele aspecte se pot referi la validarea unui pariu judecat diferit de la o casă online la alta. Există, de asemenea, cazuri în care rezultatul unui pariu poate fi dificil de interpretat.

În Fortuna, sporturile sunt enumerate în ordine alfabetică atunci când vine vorba de afișarea regulilor, la fel ca ordinea se bazează pe pronunțarea limbii engleze în limba engleză, un detaliu care nu ar trebui să fie confuz. În ceea ce urmează, vom încerca să subliniem Regulile cu adevărat importante pentru diferite sporturi.

1. fotbal

Vom începe, desigur, cu cel mai popular și mai televizat sport din România, și anume fotbalul, care are cele mai multe reguli, având în vedere numărul mare de opțiuni disponibile pentru un joc.

Am dori să începem cu o regulă pentru viraje că poate nu toată lumea știe, regula că rândul său, colț va fi decis atunci când este bătut, dar nu acordat. Acest lucru evită apariția situațiilor de conflict în care un colț trebuie executat, dar între timp, Arbitrul fluieră la sfârșitul reprizei. Pentru a înscrie 33: 01 minute, de exemplu, al 34-lea minut este considerat a fi al 34-lea minut.

O regulă care este foarte rar aplicată la meciurile de fotbal, dar care merită să fie marcată, stipulează că toate pariurile plasate sunt valabile dacă jocul este abandonat după primul gol. Dacă, totuși, nu este marcat înainte de cădere, toate pariurile acceptate pentru perioadele finalizate vor fi considerate pierdute indiferent de rezultatul terenului. Dacă Pariul nu este încheiat până când jocul nu este abandonat, acesta va fi anulat.

Pentru Scorecast pariuri, care vizează atât scorul exact si primul marcator, dacă jucătorul nu a intrat pe teren înainte de primul gol, pariul va fi ajustat (pariului pentru primul marker va fi transferat la scor corect). Dacă primul hit este un autogol, pariul va fi decis în funcție de scorul exact și de următorul marcaj. În cazul în care nu există nici o minge, miza corespunzătoare marcajului va fi transferat la scorul corect. În cazul unui pariu Wincast, care implică prezicerea scor corect, dar, de asemenea, un jucător care înscrie în orice moment al jocului, acest jucător trebuie să fie proprietarul, în caz contrar pariul pe jucător este transferat la scorul corect.

1. fotbal

În cazul meciurilor amânate, dacă jocul nu se reia în următoarele 24 de ore, pariurile rămân valabile. În caz contrar, mizele acestor pariuri vor fi rambursate. În plus, toate pariurile pe monede și cărți vor fi anulate și Pariul va fi răscumpărat. Acest lucru numai în cazul în care Pariul nu a fost decis până când jocul a fost abandonat. Multiplicatoarele reprezintă numărul de colțuri ale primei jumătăți înmulțite cu (X) numărul de colțuri ale celei de-a doua jumătăți.

În ceea ce privește numărul de cărți, tipul de pariu plasat deasupra / dedesubtul fiecărei cărți afișate se consideră ca fiind unul , indiferent de culoare. Ca și în calculul punctelor de avertizare, o carte galbenă este un punct și un roșu două puncte. În cazul în care un jucător primește două cărți galbene, Punctele totale de avertizare pentru el va fi de 3.

2. Tenis

Poate că cea mai importantă regulă a tenisului este că dacă un jucător abandonează sau, indiferent de motiv, jocul nu s-a terminat, toate pariurile plasate pe acel joc sunt anulate, indiferent de tipul de pariu pe care îl pariezi.

3. Baschet

În cazul în care un meci nu se termină, dar există extensii jucate pentru a se califica, testele vor fi validate pe baza rezultatului obținut la sfârșitul timpului de joc normal. Extensiile nu vor fi luate în considerare la ruptură / rezultatul final.

4. Box / MMA

Dacă un meci se termină și nu sunt listate cote, toate pariurile vor fi anulate (iar Pariul va fi răscumpărat). Descalificarea unui jucător va fi considerată o înfrângere mortală . Dacă o luptă a fost amânată, pariurile vor fi valabile 30 de zile. Dacă pariați pe opțiunea on / under, X. 5 va însemna 1 minut pentru o rundă de două minute, 1 minut și 30 secunde pentru o rundă de trei minute și două minute și 30 secunde pentru o rundă de cinci minute.

5. Cursele de câini

Dacă ați selectat fiecare rută, dacă există între 2 și 4 participanți, veți câștiga doar dacă cel ales s-a terminat primul. În cazul în care există 5 până la 6 participanți, cotele vor fi împărțite la 4 în cazul în care selecția se termină în primele două poziții. Un pariu previzional (F / C) cere ca primul și al doilea pariu să fie plasat în ordinea corectă. În schimb, un pariu Tricast necesită să alegeți primii 3 câini care ajung în ordinea corectă.

5. Cursele de câini

6. Hochei Pe Gheață

Prelungirile sunt luate în considerare pentru toate tipurile de pariuri, cu excepția cazului în care se specifică altfel.

7. Sporturi Mecanice

Pentru ca pariurile head2head să fie valabile, ambii piloți trebuie să încheie cursa . Dacă nici un pilot nu termină cursa, câștigătorul va fi cel care a terminat cel mai mare număr de tururi.

8. Rugby

Pariurile pe minge se referă la marker-ul unei încercări și nu la o penalizare, o lovitură liberă sau o lovitură la poartă.

9. Curse de cai

Dacă ați selectat fiecare rută, dacă există între 2 și 4 participanți, veți câștiga doar dacă cel ales s-a terminat primul. În cazul în care există 5 la 7 participanți, cotele vor fi împărțite la 4 în cazul în care selecția se termină în primele două poziții. Dacă există 8-11 participanți, șansele vor fi împărțite la 5 Dacă selecția se termină pe una din primele 3 poziții. În cazul în care există 12-15 participanți, șansele vor fi împărțite la 4 în cazul în care selecția se termină pe una dintre primele 3 poziții. Acest lucru este valabil pentru rasele cu handicap, la fel ca în scorurile non-dezactivat, scorurile vor fi împărțite în 5. În cele din urmă, dacă avem cel puțin 16 participanți, cotele vor fi împărțite la 4 în cazul în care selecția se termină pe unul dintre primele 4 locuri într-o cursă de handicap pentru un jucător fără un handicap, cotele sunt împărțite la 5 în cazul în care selecția este clasat pe una dintre primele 3 poziții.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here