Agenția Fortuna este foarte cunoscută în rândul pariorilor, mai ales în cazul celor care prefer jucatul online. Agenția Fortuna dispune de multe agenții stradale dar și de o platformă online bine pusă la punct din toate punctele de vedere.

Pe lângă principalele avantaje ale platformei online, cum ar fi promoțiile de bun venit sau bonusurile ocazionale, trebuie să amintim și faptul că Fortuna pune la dispoziție Regulamentul site-ului foarte detaliat.

Știm cu toții că acest fapt acordă clienților încrederea necesară și mulți dintre noi atunci când alegem o casă de parieriuri, încercăm să o alegem pe cea mai bună. Așadar, adeseori căutam Regulamentul sau Termenii și Condițiile pentru a fi la punct cu toate informațiile necesare. Există unele agenții care nu au afișat un Regulament, nici măcar un ghid de pariere, ceea ce din punctul nostru de vedere este un dezavantaj uriaș.

Atunci când ai acces la un Regulament, toate problemele tale privind procesul de pariere și/sau verificare a biletelor devin inexistente. În interiorul Regulamentului, poți găsi de fiecare dată informații privind cotele, oferirea bonusurilor, dar și explicații referitoare la pariere și verificare.

Regulamentul celor de la Fortuna poate fi găsit foarte rapid pe site în partea dreaptă lângă secțiunea Agenții, așa cum puteți observa în imaginea de mai jos:Regulament Fortuna

Sau în partea de jos a paginii.Regulament agenția fortuna

În continuare o să analizăm cele mai importante aspecte pe care le găsim în acest Regulament, axându-ne, în special pe sporturile populare pentru a vedea cât de detaliate și folositoare sunt.

Noțiuni Generale

Imediat după accesarea Regulamentului o să poți analiza în primele articole noțiunile generale ale procesului de pariere. În primul rând este menționată compania agenției și adresa sediului oficial din țara noastră.Fortuna Bet

Regulamentul pentru pariuri în cotă fixă este afișat în punctele de lucru ale Organizatorului, la loc vizibil, jucătorii având obligația să cunoască prevederile acestuia.

Este menționat faptul că pariul în cotă fixă este jocul de noroc în care participantul trebuie să indice rezultatele unor evenimente ce urmează să aibă loc organizatorul stabilește cotele de multiplicare a mizei în cazul în care variantele jucate sunt declarate câștigătoare; jucătorul hotărăște în mod independent variantele și evenimentele pe care pariază și valoarea sumei de bani jucată.

Minorilor le este strict interzis accesul în agențiile Fortuna și nu se primesc pariuri de la persoanele care: sunt angajați ai agenției sau rude de gradul I ale acestora; sunt sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor narcotice; nu respecta regulile de baza ale jocurilor de noroc și ale prezentului Regulament de funcșionare; încalcă în mod repetat dispoziții ale Regulamentului de funcționare.

Agenția Fortuna menționează că primește pariuri pentru următoarele categorii de evenimente sportive: fotbal, fotbal pe plajă, fotbal de sală, baschet, handbal, hochei, hochei pe iarba, tenis, baseball, fotbal american, snooker, darts, volei, polo, Formula 1, golf, sporturi de contact, atletism, ciclism, rugby, sporturi de iarna, curse de automobile şi de motociclete, bandy, fotbal australian, volei pe plaja, crichet, in-line hochei, tenis de masa, sah, curling, bowls, badminton, etc.

În următoarele articole sunt detaliate tipurile de pariuri generale, de exemplu:

PARIUL SOLOConține pe Bilet pronosticul unui singur eveniment
PARIUL CUMULATIVConține pe Bilet două sau mai multe evenimente
 

 

PARIURI COMBINATE

Tip sistem

Permite parierea mai multor evenimente pe un singur bilet, în combinație reciprocă, în formă prescurtată, evenimentele pronosticate fiind notate cu litere mari pe biletul înregistrat

 

Fotbal

Primul sport ale cărui reguli sunt detaliate în Regulament este bineînțeles Fotbalul.Regulament agenția fortuna

În primul rând, cel mai important aspect este că la pariurile efectuate pe un meci de fotbal, se ia in considerare rezultatul obținut în timpul regulamentar de joc. Pot exista și câteva excepții.

O regula care se aplica foarte rar la meciurile de fotbal, însă care merita amintită, spune că toate pariurile încheiate sunt valabile în cazul în care partida este abandonată după marcarea primului gol. Dacă, în schimb, nu se va marca până în momentul abandonului, toate pariurile acceptate pentru perioadele de timp ce au fost finalizate vor fi considerate pierdute, indiferent de rezultatul de pe teren. Dacă pariul nu a fost finalizat până la abandonarea meciului, acesta va fi anulat.

Pentru pariurile Scorecast, care vizează atât scorul corect, cât și primul marcator, în cazul în care jucătorul respectiv nu a intrat pe teren înainte de marcarea primului gol, miza se va ajusta. Dacă prima reușită este un autogol, pariul va fi decis în baza scorului corect și a următorului marcator. Dacă nu mai există niciun marcator, miza corespunzătoare marcatorului va fi transferată la scorul corect. În cazul unui pariu Wincast, care implică prezicerea scorului corect, dar și a unui jucător care să marcheze oricând în meci, acel jucător trebuie să fie titular. În caz contrar pariul pe jucător fiind transferat la cel pe scor corect.

În ceea ce privește numărul de cartonașe, pentru tipul de pariu peste/sub fiecare cartonaș arătat este numărat ca unul singur, indiferent de culoare. Cat despre calculul punctelor de avertisment, un cartonaș galben constituie un punct, iar unul roșu două puncte. Dacă unui jucător i se vor acorda două cartonașe galbene, totalul punctelor de avertisment pentru acesta va fi 3.

Tenistenis

Probabil cea mai importantă regulă la tenis spune că în cazul în care un jucător abandonează sau dacă, din orice motive, meciul nu este dus la bun sfârșit, toate pariurile plasate pe acel meci sunt nule, indiferent de tipul de pariu pe care ai mizat.

Agenția poate introduce tipuri de pariuri speciale, ce vor fi explicate în ofertă. La omologare se ține cont de rezultatul înregistrat la finalul timpului regulamentar.

Hocheihochei

Pentru omologarea evenimentului se ia în considerare rezultatul final stabilit de către primele anunţuri oficiale. Nu se ia în considerare nici un fel de schimbare sau decizie ulterioara, individuală sau a vreunei comisii. În cadrul acestei discipline sportive pot exista mai multe tipuri de pariuri:

Pariul Meci de baza
Pariul “Cine câștigă meciul”
Pariul Prima perioadă/A doua perioadă/ A treia perioadă
Pariul Total Goluri/Prima Perioada Total Goluri
Pariul Handicap
Pariul Primul gol
Pariul Prima Perioadă/Final
Pariul Ambele echipe marchează/ Ambele echipe marchează în prima perioadă
Pariul Par/Impar
Combinații – SUCCESIUNE EVENIMENTE – timp regulamentar
Pariul de tip Prima perioada sau FINAL (PpSF)
Pariuri speciale

Prelungirile sunt luate în considerare pentru toate tipurile de pariuri dacă nu se menționează altfel.

Handbalromania-olanda-handbal-feminin

Pentru omologarea evenimentului se ia în considerare rezultatul final stabilit de catre primele anunţuri oficiale. Nu se ia în considerare nici un fel de schimbare sau decizie ulterioara, individuala sau a vreunei comisii. În cadrul acestei discipline sportive pot exista mai multe tipuri de pariuri, cum ar fi:

♣ Meci de bază

♣ Pariul Prima repriză

♣ Pariul Total Goluri

♣ În ce repriză se marchează mai mult

♣ Pariul Handicap

Rugby

Pariurile pe marcatori se referă la marcatorul unui eseu, nu a unei lovituri de pedeapsa, a uneia libere sau a unui drop-goal.onny-Bill-Williams-190728-Running-G1050

Pentru omologarea evenimentului se ia în considerare rezultatul stabilit in timpul de joc regulamentar. Există și excepții de la aceasta regulă! În cazul anumitor pariuri (cine merge mai departe, cine câștigă cupa,etc.) dar Organizatorul va anunta acest lucru din timp – caz in care va conta rezultatul dupa eventualele reprize de prelungiri. Nu se ia în considerare nici un fel de schimbare sau decizie ulterioara, individuala sau a vreunei comisii. Pentru aceasta disciplina sportiva pot exista pariuri de tip Handicap, Total Puncte, Victorie, Par/Impar, etc. Organizatorul poate introduce si alte tipuri de pariuri, ce vor fi explicate in oferta.

BaschetBaschet

În cazul în care un meci nu se termina la egalitate, însă se joacă prelungiri în vederea calificării, evenimentele vor fi validate în funcție de rezultatul obținut la sfârșitul timpului regulamentar de joc. De asemenea, prelungirile nu vor fi luate in considerare în ceea ce privește rezultatul pauza/final.

Box/MMAMMA

La categoria Box și MMA în Regulament este menționată rezolvarea unei dintre cele mai importante probleme. Ceea ce se întreabă lumea de fiecare dată când vine vorba de Box este: Ce se întâmplă atunci când un meci se termina la egalitate? In cazul in care un meci se încheie la egalitate și nu au fost listate cote pentru egal, toate pariurile vor fi nule. În cazul descalificării unui jucător meciul va fi considerat ca înfrângere prin knock-out. Iar dacă o luptă a fost amânată, pariurile vor fi valabile timp de 30 zile.

Curse de câinifoto-curse-ogari-650x446

La cursele de câini, daca ai selectat Each Way și  vor fi intre 2 si 4 participanți pariul a fi câștigat doar în cazul în care cel pe care l-ai selectat va termina primul. Dacă vor fi 5-6 participanți, cota se va împărți la 4 daca selecția ta va termina pe una din primele doua poziții.

Înregistrarile curselor de caini sunt identificate printr-un numar de ordine al rundei si vor fi transmise pe monitoarele din agenție, așadar este foarte ușor să urmărești dacă ai câștigat sau nu.Conform Regulamentului cursele de câini se desfășoară cu un număr de 6 câini,
având înscrise numerele de concurs de la 1 la 6.

Curse de cai

În ceea ce privește cursele de cai, Regulamentul este puțin asemănător, astfel încât dacă ai selectat pariul Each Way și sunt între 2 si 4 participanți vei câștiga doar in cazul in care cel pe care l-ai selectat tu va termina primul. În cazul in care vor fi 5-7 participanți, cota se va împărți la 4 daca selecția ta va termina pe una din primele doua poziții.

Pariurile pe cursele de cai sunt niște și câștigul depinde de indicarea corectă a câștigătorului sau a primilor 3 câștigîtori. De asemenea, suma minimă de joc pentru efectuarea unui bilet simplu este de 1 RON, iar cea maximă de 500 RON. Câștigul se calculează prin multiplicarea cotei totale cu miza. 

Dacă avem minim 16 participanți cota trebuie împărțită la 4, atunci când selecția ta va termina pe una din primele 4 poziții în cazul unei curse cu handicap. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.