Este deja foarte bine cunoscut faptul că la toate casele de pariuri aveți posibilitatea de a juca pe mai multe tipuri de pariu, în funcție de preferințele fiecăruia. Începând cu clasicul 1 X sau 2, total goluri sub/peste, ambele echipe înscriu DA sau NU, șansă dublă, total goluri, scor corect, marcatori, rezultat pauză, goluri echipa gazdă, goluri echipa oaspete, va fi penalty sau nu, etc.tip de pariu pauza final

Există și combinația pauză / final, care a început să fie foarte utilizată în rândul pariorilor datorită cotelor mari pe care le oferă.

Orice parior atunci când se decide să pună un bilet, caută meciurile cu cele mai mari cote, așadar ajunge să parieze pe pronosticuri de tipul pauză/final.

Chiar dacă alegi să pariezi online sau offline este important să știi în ce constă acest tip de pariuri.

Sunt și tipuri de pariuri la fotbal care sunt ușor de confundat, cum ar fi acesta, de tipul Pauza sau Final. În ofertele de pariere poate fi notat cu PsF. 

În ce constă pariul de tip Pauză / Final?

Pentru a paria pe meciurile pauză / final, trebuie ai în vedere rezultatul unei partide de fotbal atât la pauză cât și la final.pauza final

Chiar dacă este un tip de pariu relativ ușor de înțeles pot exista confuzii.

La pariurile sportive de tipul pauză / final trebuie să intuiești corect atât rezultatul la pauză, cât și cel de la finalul meciului.

Atenție! Minutele de prelungiri nu sunt luate în considerare.

A nu se confunda pariul PAUZA SAU FINAL cu pariul PAUZA / FINAL.

Sunt puse la dispoziție 9 variante, anume:

✅ 1/1

✅ 1/X

✅ 1/2

✅ X/1

✅ X/X

✅ X/2

✅ 2/1

✅ 2/X

✅ 2/2

Cele mai mari câștiguri se înregistrează atunci când o echipă care este condusă la pauză, reușește în  cea de-a doua repriză să egaleze și să câștige.1x2

Să luăm drept exemplu celebrul derby românesc Dinamo – FCSB. Noi alegem să pariem Pauza sau Final 1 și avem următoarele situații:

rezultat prima repriză 1-1 -rezultat final 2-2 ▶️  pariul este pierdut

rezultat prima repriză 0-1, rezultat final 1-1 ▶️  pariul este pierdut

rezultat prima repriză 1-0, rezultat final 1-1 ▶️  pariul este câștigător (chiar dacă meciul s-a încheiat la egalitate, la pauză Dinamo conducea meciul)

rezultat prima repriză 1-0, rezultat final 1-0 ▶️  pariul este câștigător

Cât de profitabile sunt pariurile de tipul Pauză / Final?

Așa cum am menționat mai sus, acest tip de pariere este des folosit datorită cotelor mari pe care le oferă.

Într-adevăr este un pariu destul de riscant, dar suma pe care o poți câștigat este mult mai mare.

Pariurile sportive de tipul pauza/final chiar pot fi profitabile dacă se cunoaște bine respectivului eveniment.

Pentru a face o distincție între tipul de pariu Pauza sau final și Pauza / Final, dar și pentru a observa diferențele de cote, o să luăm următorul exemplu actual:

Montpellier – Lyon

 

montpelier lyon

1 – 3.65

X – 3.30

2 – 2.10

Pauză sau final

1 – 2.62

X – 1.85

2 – 1.86

Pauză / Final

1-1 – 5.20

1-X – 14.0

1-2 – 21.0

X-1 – 7.50

X-X – 5.20

X-2 – 5.20

2-1 – 29.0

2-X – 14.0

2-2 – 3.20

Se poate observa diferența de cote. Chiar dacă riscul e mai mare, merită să încerci și una dintre variantele de pariul pentru Pauză / Final.

Sfaturi pentru cei care aleg să joace Pauză / Final

Pariorii care aleg acest tip de pariu trebuie, în primul rând, să nu se lase fermecați doar de cotele foarte avantajoase. Meciul respectiv trebuie studiat înainte alături de campionatul în care se joacă și de echipa de start.

Nu trebuie să te bazezi pe cote în alegerea unui pariu pauză/final, ci doar pe analiza respectivului meci.

Statisticile joacă un rol important. Nu uita să le consulți înainte de a alege un pronostic. Îți poți da seama de evoluția unei echipe pe propriul teren sau în deplasare, poți vedea numărul de goluri înscrise/primite în prima parte a jocului.

O informație extrem de folositoare pentru alegerea pronosticurilor este legată de echipa de start.  De exemplu, lipsa celui mai bun marcator al unei echipe ar putea schimba parcursul jocului.tipuri de pariuri

În același timp, dacă meciul este foarte important pentru ambele tabere, de exemplu derby-urile, este posibil ca prima repriză să se termine la egalitate. Există echipe care nu înscriu mult în restul etapelor dar atunci când se întâlnesc fac meciuri de-a dreptul spectaculoase, cu multe goluri înscrise şi cu numeroase răsturnări de situație.

Chiar dacă este un tip de pariu destul de dificil de anticipat, poate fi foarte profitabil dacă te informezi înainte cu referire la meciul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.