De origine suedeză, compania de pariuri Unibet este, de departe, una dintre cele mai mari și mai complexe companii de acest timp de pe piață. Din 1997, de când a fost înființată, și până astăzi a crescut organic și constant, dezvoltându-și diverse departamente. Astfel, pe lângă tradiționalele oferte de pariuri, Unibet propune clienților servicii de cazinou, cu jocuri de noroc și, mai ales, poker. Toate funcționează în cadrul unui sistem bine gândit, utilizatorul având la dispoziție toate opțiunile necesare în strictă concordanță cu tendințele actuale. De curând, dezvoltatorii Unibet au lansat și celebra aplicație cu același nume care îți aduce lumea pariurilor și mai aproape.

Despre Unibet

Compania a apărut în 1997 în Suedia la inițiativa și sub conducerea lui Anders Ström cu scopul prim de a informa pariorii și de a-i ajuta să joace mai sigur. La doar cinci ani de la lansare, avea peste 250,000 de membri și era răspândită în 100 de țări. Deși a ajuns astăzi la un nivel de complexitate impresionabil, acest scop se află încă printre prioritățile companiei. S-au mai adăugat încă preocupările pentru simplificarea și rapiditatea operațiilor (retragere, depunere, joc), mărirea gamei de produse și servicii oferite și inovarea constantă a domeniului. Numărul de clienți se ridică astăzi la mai mult de 10 milioane din toată lumea. Cu toate acestea, compania acordă o atenție deosebită Suediei și clienților suedezi, organizând campanii, tombole și oferind bonusuri și premii speciale.

Unibet și utilizatorii neexperimentați

Dacă sunteți nou în această lume a pariurilor și jocurilor, nu vă faceți griji. Unibet o să vă facă să vă simțiți ca acasă. Platforma este adaptată perfect pentru utilizatorii noi, dispunând de ghiduri complete despre modul de funcționare a site-ului sau a aplicației. Mai mult decât atât, ei oferă bonusuri de înregistrare destul de atrăgătoare, despre care o să vorbim, însă, în cele ce urmează.

Dacă tot menționăm avantaje pe care le are această agenție în raport cu altele de pe piață, atunci trebuie să se regăsească aici și cotele. Determinate de furnizorul său, Kambi, cotele Unibet sunt printre cele mai avantajoase de pe piață. Împreună cu acestea, utilizatorul beneficiază de o gamă largă de posibilități de pariere și combinare, live streaming pentru meciurile importante și, cel mai important, șanse destul de înalte de a deveni deținătorul unui bonus sau premiu instant.

Ce bonusuri pot să câștig la Unibet?

Unibet te bombardează cu bonusuri încă dinainte să îți faci contul. Bineînțeles că aceste practici pornesc mai ales din dorința de a te transforma pe tine într-un client fidel. Chiar și așa, este de apreciat diversitatea premiilor și bonusurilor oferite. Iată o listă cu câteva dintre acestea:

  Bonusurile de bun-venit

Încă din momentul în care vrei să te înregistrezi pe site, ți se afișează o listă întreagă cu bonusurile pe care o sa le primești odată cu finalizarea acțiunii. Printre ele se numără „250 RON Pariu fără risc”, care îți permite să mizezi maxim 250 lei în primul tău pariu și îți garantează rambursarea sumei dacă pariul este pierzător. Cazinoul are și el un bonus de bun venit – oferirea unui bonus egal cu prima sumă depusă în cont, până la 1000 RON. Pentru a obține acest premiu, tot ce trebuie să faci este să bifezi la înregistrare una dintre opțiuni din rubrica „Bonusul tău de bun venit”, să îți faci contul și să depui un depozit ulterior. În cazul jocului de Poker, bonusurile sunt progresive, ajungând până la €200.

  Promoții active

Nici jucătorii „veterani” nu sunt neglijați de administratori. Pe platformă există întotdeauna promoții și campanii active, iar premiile nu sunt de neglijat. La pariuri, pentru meciurile din Liga I, jucătorii au un pariu de 25 RON gratuit. Este de asemenea și o campanie în urma căreia jucătorii pot câștiga bilete la meciuri mari din fotbal dacă pariază. Cazinoul are la fiecare mijloc de săptămână Turneul de Miercuri, unde câștigurile sunt în valoare de 5.000 RON și dacă aduni la ruletă 100 de runde câștigătoare, primești automat până la 250 de lei bonus. Campanii asemănătoare sunt și pentru Poker și Bingo. Tot ce trebuie să facă clienții este să fie cât mai activi, iar premiile vin la ei.

Sistemul Unibet

Probabil v-ați dat seama până în acest moment că Unibet nu este doar despre pariuri la fotbal și eventual la bachet. În primul rând, el acoperă o gamă foarte largă de sporturi, de la înot până la curse cu ogari. Mai mult decât atât, compania se implică activ și în alt gen de activități, incluzând aici emisiuni televizate, alegeri, vreme.

pagina principala unibet

Din acest motiv, și site-ul www.unibet.com este unul foarte complex. Pe lângă tradiționalele afișe cu scoruri și rezultate, aici vei putea găsi și o mulțime de alte lucruri. Accesând secțiunea pariuri, o să primești o mulțime informații

despre meciurile live sau cele care urmează, cote, prognosticuri, etc.Nu ezita să consulți și celelalte secțiuni.

Unibet live streaming

Una dintre cele mai folosite funcții ale site-ului este cea de live streaming, întrucât transmisiunea este întotdeauna sincronizată și la o calitate înaltă, astfel încât jucătorul află în timp real tot ce se întâmplă în meciurile în care a pariat. Compania a numit această secțiune Unibet TV și a impus, de asemenea, și anumite condiții pentru a putea participa la transmisiuni. Printre acestea se numără necesitatea de a avea bani în cont și de a fi jucat măcar un pariu în ultimele 24 ore.

Cazinoul – locul de joacă al adulților

După cum menționasem și anterior, cazinoul reprezintă un departament și el complex al ansamblului Unibet. Pe lângă bonusurile prezentate mai sus, acesta pune la dispoziție peste 400 de jocuri clasice de cazinou, turnee zilnice cu premii sporite și peste 350 sloturi de joc. Poți să joci și online sau să-i urmărești pe alții prin intermediul subsecțiunii Cazinou Unibet Live. Ceea ce este interesant este că Unibet menține cazinourile live sub gestionarea sa, spre deosebire de alte companii de jocuri care le dau altor administratori să aibă grijă de ele.Cazinou Unibet

Joacă Poker pe Unibet

O altă funcție a site-ului, dar și a aplicației Unibet este posibilitatea de a juca Poker. Camere sunt separate, jucătorul având posibilitate de a-și alege spațiul de joc. Mai mult decât atât, acesta poate să își construiască Categorii Unibet

jucătorul virtual după cum vrea el, setând și resetând numele, creând un avatar etc. Toate acestea, împreună cu grafica foarte calitativă te fac să te simți cu adevărat într-un joc video din care nu mai vrei să ieși.

Aplicația Android & MAC OS Unibet

Pentru a-și asigura vizibilitatea, Unibet și-a lansat inițial o platformă online în 2005. Aceasta poate fi accesată prin intermediul unui browser direct de pe telefonul tău mobil. Mai este, însă, încă o posibilitate! Aplicația Unibet pentru Android și iPhone. Marea lovitură au făcut-o când au lansat aplicația în 2008. Aceasta păstrează toate funcțiile site-ului, permițând utilizatorului să parieze, să joace în cazinou, să vadă cotele și transmisiunile live.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.